2013. augusztus 26., hétfő

A blog előzetese!

Sziasztok!

Igaz kicsit.. Vagyis elég későn, de csináltam a blognak előzetest, ami az első videóim közé tartozik tehát nem a legjobb.. Ennek ellenére remélem tetszeni fog nektek. 
A fejezettel pedig sietek.. Már a fele készen van. Sajnálom, hogy megint ennyit kések vele.

Puszi, Vanessa


6 megjegyzés:

  1. Őszíntén? nekem az előző kinézet sokkal jobban tetszett. a vidi jó volt és van egy olyan érzésem, hogy Chris lesz az a bizonyos személy aki álarcot visel. róla tudunk a legkevesebbet és szerintem mindenki más is rá gondol. :) viszont még bízok benne, hogy Adam csinál valamit, mert az úgy izgibb lenne (szerintem)senki nem nézné ki belőle azok után ahogy vanessával bánt. Amúgy akiket beleraktál a vidibe (pl.: Liam H., Cher L., stb) nem ők vannak a képeken oldalt ugye? vagyis én nem ismertem fel őket. "Adam" a videóban kicsoda? amúgy én is szeretem ezt a Rihanna számot :D Unfaithful-nak ez egy karaoke változata? Szerintem jól megszerkesztetted, aki nem olvasta annak kedvcsináló, sőt még annak is aki olvasta (:
    Szoffe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Örülök, hogy tetszett a videó és annak is, hogy írtál.:))
      Volt egy olyan érzésem, hogy rá gondolnak majd az olvasók és háát.. Kitudja.. Majd meglátjuk elvégre a 3 fiú közül akármelyik lehet..:)
      Nos, csak Chrisnek nem az oldalt a képe, mert azt a srácot nem találtam meg sehol így kénytelen voltam Liam-et berakni, de Ben ugyanaz mint a videóban:) "Adam" a videóban Drew Roy:)
      Nekem az egyik kedvenc számom:D Igen mert a videóhoz szöveg nélkül jobban illett a szerkesztésél:)

      Törlés
  2. Uhh... Szia! Ma (vagyis tegnap) kezdtem el olvasni a blogot, de 3:43 van, és csak azért is végigolvastam. Jól írsz, meg minden, de most nincs erőm ódákat zengeni az amúgy vitathatatlan tehetségedről. Nem tudom hogy fogod a végén kibogozni ezt a sok szerelmi szálat, amiket most buzgón tekersz egymásba. Mindenesetre sok sikert kívánok hozzá. De ha Vani nem Adammal lesz a végén, boldogan meg minden, megkereslek!!! :))) Hannah eltűnhetne a képből... Felőlem ki is nyírhatják, ha muszáj. Amúgy az írásod érzelmektől fűtött, és bár az elején a gyűlölet volt a leggyakrabban előforduló, szerencsére átvette a helyét a szerelem és a féltékenység.:) Amúgy Bent is nagyon bírom, remekül kidolgozott karakter, remélem neki is boldog sorsot szánsz q végén.
    Puszi! Rebeka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Hűha.. 4-szer olvastam el a kommentedet és végig vigyorogtam mint egy nem normális:DD Köszönöm, hogy írtál és hogy ennyi idő alatt elolvastad.. WoW! Nagyon jól esik ezt olvasni.:))
      Nos 3 évadosra tervezem a történetet és jó sok bonyodalom lesz benne, de többet sajnos nem mondhatok.
      Igen nekem is Ben az egyik kedvenc karakterem.. Igazából rá hasonlítok a legjobban.:))
      Még egyszer köszönöm!:'))

      Törlés