SzereplőkNév: Vanessa Harrison
Születés: 1997. Október 17.
Születési hely: Washington, USA
Róla: "Mindig azt hittem, hogy meg tudom látni az emberek igazi valóját. Hogy felismerem ki jó és ki rossz.. De már nem vagyok benne biztos. Régen hittem, hogy minden rosszat egy jó követ, hogy van esély az újra kezdésere. De már ebben sem vagyok biztos. Ahogy semmiben sem. Megtanultam, hogy senki sem az aminek látszik. Sosem tudhatod ki a barátod, ki a szerelmed és ki a rosszakaród. De már megtanultam.
És sosem felejtem el ki az igazi ellenségem.. És ki a barátom..Név: Adam Turner
Születés: 1996. Október. 9
Születési hely: Los Angeles, USA
Róla: "Soha ne bízz senkiben! Még a saját családodban sem! Ez az amire az élet tanított. Pontosabban az egyik. A másik az, hogy semmi jó nincs a világban. Mert amint megtalálja akár egy kis szikráját is az ember azonnal elpusztítja. Mi értelme jót cselekedni ha veled nem ezt teszik? Mi értelme szeretni ha nem szeretnek?
Hogy miért választottam a könnyebb, de rossz utat? Egyszerű a válasz. Nem engedem, hogy megsebezzenek. Ehelyett én sebzek másokat. Gyávaság? Meglehet.. De ez vagyok  én.


Név: Ben Garr
Születés: 1997. Április 22.
Születési hely: Washington, USA
Róla: "Én nem értem ezt az egészet. Nem ide tartozom. Csak belecsöppentem a történtekbe. Mégis én jöttem ki legrosszabbul. A szerelem csak szenvedés. Megtanultam. De ugyanakkor azt is, hogy vannak az életben értékes dolgok is, amikért érdemes harcolni! Sosem adhatod fel a reményt mert azzal magadnak ártasz a legtöbbet. És mindig van választás. Rajtunk múlik melyik utat választjuk


Név: Chris Crane
Születés: 1996. Június 28.
Születési hely: Texas, USA
Róla: "Az emberek semmit nem tudnak rólam! Semmit az ég világon. Fogalmuk sincs mi van bennem.. Hogy állandóan próbálok megfelelni másoknak. Hogy ki akarok törni Adam árnyékából. Én akarok AZ a srác lenni. Adam nem érdemli meg azt a rajongást amit kap. Azt a rajongást ami nekem járna! De egy valamit nem sikerült megszereznie... Vanessa az enyém. Engem szeret. És ez nem fog változni. Hiszen ki mással  járna ha nem velem? Tökéletes vagyok számára. Tökéletesek vagyunk együtt..További szereplők:

Kevin Turner
Hannah Wess

Monica Christal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése